Handbal

ROMANIA - SPANIA EHF EURO LIVE | Avertismentul lansat de Ambros Martin inainte de partida. Ce schimbari face

Urmareste aici LIVE Romania - Spania la EHF EURO din Franta! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Decembrie 2018, 16:50
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 16:52

Romania a impresionat la EHF EURO, insa a pierdut categoric in fata Olandei, singura echipa neinvinsa la turneul francez. Selectionerul Ambros Martin a fost dezamagit si a promis o schimbare de atitudine din partea jucatoarelor sale. Cu o victorie in fata Spaniei, Romania are sanse mari sa se califice in semifinale. Urmeaza apoi un duel tare cu Ungaria.

"Azi nimic nu a mers pentru noi. Nu am reusit sa jucam la un nivel ridicat, ca in meciurile precedente. Olanda e o echipa buna, cu jucatoare foarte bune. Azi n-au mers nici apararea, nici atacul. Diferentele nu sunt mari si trebuie sa jucam bine. Nu ne putem permite sa jucam asa cum am facut-o azi. Trebuie sa luptam in continuare, pentru ca spiritul echipei este bun.

Am jucat foarte bine in prima faza a grupelor. Si azi am luptat pentru cele doua puncte, ne pregatim pentru meciul cu Spania. Trebuie sa recuperam jucatoarele si fizic si mental pentru meciurile care urmeaza", a declarat spaniolul.

"Nu m-a surprins Olanda, stiam ca e o echipa buna. Cheia meciului a fost la inceputul reprizei a doua. Ele au luat un avantaj mare si au jucat cu incredere. Noi am fost mai tot timpul in urma si e greu sa castigi cu o echipa ca Olanda", a explicat Ambros Martin.

Clasamentul actualizat al grupei principale II

1. Olanda - 6 puncte (mai are de jucat cu Norvegia si Spania)
2. Romania - 4 puncte (mai are de jucat cu Spania si Ungaria)
3. Ungaria - 4 puncte (mai are de jucat cu Romania)
4. Germania - 4 puncte (mai are de jucat cu Olanda)
5. Norvegia - 2 puncte (mai are de jucat cu Olanda si Spania)
6. Spania - 0 puncte (mai are de jucat cu Romania si Norvegia)

Urmareste aici LIVE Romania - Spania la EHF EURO din Franta! 

Modifică setările cookies