Spaniolii au venit cu portofelele goale in Stefan cel Mare! De unde vin acum banii la Dinamo: "Nu putem ramane indiferenti!"

Spaniolii au venit cu portofelele goale in Stefan cel Mare! De unde vin acum banii la Dinamo: "Nu putem ramane indiferenti!"

Dinamo se afla intr-o situatie financiara dificila. 

Banii lui Pablo Cortacero nu au ajuns inca in conturile clubului din Stefan cel Mare, care se confrunta cu o criza financiara dura. Pentru a sprijini activitatea Academiei lui Dinamo, cei 500 de suporteri care sunt membri cotizanti in Asociatia Dinamovisti Pentru Dinamo au adunat o suma importanta de bani pe care o vor redirectiona catre club. 

"Asociatia Dinamovisti Pentru Dinamo a fost in ultima perioada in contact direct cu conducerea clubului nostru, respectiv cu domnii Ioan Marginean si Cornel Talnar, pentru a identifica modul in care poate acorda sprijin in rezolvarea unora dintre problemele cu care se confrunta in acest moment Dinamo.

Intrucat Academia Dinamo trece printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, iar o functionare normala cere efectuarea de urgenta a mai multor reparatii la Centrul de Copii si Juniori, conducerea ADPD nu ramane indiferenta la problemele prezentate de domnul Ioan Marginean (manager general) si a decis implicarea de indata, pentru ca juniorii nostri sa isi poata desfasura antrenamentele in conditii optime. 

Dupa cum stiti, de la lansarea oficiala a ADPD, 500 de suporteri dinamovisti au cotizat si donat in contul Asociatiei o suma destul de importanta de bani, respectiv 195.409 lei, bani care vor fi folositi integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo. In zilele urmatoare va avea loc o intalnire intre conducerea clubului si reprezentantii ADPD pentru a stabili detaliile acestei colaborari. Vom reveni cu toate detaliile. Totul Pentru Dinamo", a fost mesajul suporterilor, publicat pe contul de Facebook al Asociatiei.

In total, pana acum, fanii lui Dinamo au ajutat clubul cu 564.000 de euro, prin programul DDB. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies