VIDEO EXCLUSIV De neoprit! Sorina Tîrcă-Grozav, recital în finalul meciului România - Spania 25-23. Goluri superbe marcate într-un moment crucial

Fiica Marianei Tîrcă a avut inspirație și stăpânire de sine în partida decisivă de la competiția transmisă în direct de Pro Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 09:09
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 09:34

România a cucerit sâmbătă seara Trofeul Carpați, la Bistrița, într-un turneu transmis în direct de Pro Arena și VOYO. 

În meciul decisiv, elevele lui Florentin Pera au învins Spania (25-23), în fața a 4.000 de spectatori, la finele unei confruntări dramatice, în care ibericele au revenit în actul secund. Tricolorele aveau un avans fragil la pauză, 10-8, grație unei evoluții senzaționale a portarului Yulia Dumanska.

Sorina Tîrcă - Grozav, șapte goluri în meciul cu Spania

După un act secund echilibrat, a ieșit la rampă, pe final, Sorina Tîrcă-Grozav, jucătoare de linie de 9 metri, componentă a campioanei Rapid. 

Sorina Tîrcă-Grozav a încheat meciul cu 7 goluri, de pe inter dreapta, exact postul pe care juca celebra Mariana Tîrcă, mama ei, handbalistă legendară a lumii, una dintre cele mai valoroase din istorie. 

Sorina Tîrcă-Grozav a fost desemnată MVP-ul Trofeului Carpați, dar și golgeterul competiției, cu 19 goluri marcate. Yulia Dumanska a primit trofeul pentru cel mai bun portar.

România participă la Euro de pe 4 noiembrie. Grupă de foc

În celălalt meci, Serbia a dispus de Austria cu 30-29. În clasamentul final, România a ocupat primul loc, urmată de Serbia, Spania şi Austria.

România se pregăteşte pentru EHF EURO 2022, care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie, în Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, tricolorele urmând să joace în Grupa C, alături de puternicele echipe ale Franţei, Olandei şi de Macedonia de Nord.

VIDEO România - Spania 25-23

Modifică setările cookies