Empoli - AC Milan Ciprian Tatarusanu Serie A Stranieri

Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu după finalul "nebun" din meciul Empoli - AC Milan, unde a fost integralist

AC Milan a făcut deplasarea în etapa a opta din Serie A, pentru meciul cu Empoli, încheiat 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 08:32
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 08:30

AC Milan (17p) a obținut sâmbătă seară o victorie importantă cu Empoli (7p), având în vedere că în etapa trecută echipa lui Stefano Pioli a pierdut pe teren propriu cu Napoli (20p).

În poarta "rossonerilor", integralist a fost Ciprian Tătărușanu. După accidentarea goalkeeper-ului de bază, Mike Maignan, Pioli a mizat pe fostul internațional român față de Antonio Mirante sau Andreas Jungdal.

Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu

Singurul gol pe care l-a încasat Tătărușanu a fost în minutul 90+2, când Nadim Bajrami a executat perfect o lovitură liberă, iar presa din Italia i-a oferit nota 6.

„A salvat bine la un moment dat cu Bajrami, într-o situație unu-la-unu, dar se ridică semne de întrebare în momentul în care Bajrami a executat lovitura liberă. A crezut că mingea trece peste zid și astfel a făcut un mic pas în direcția greșită.”, au scris italienii de la Sempremilan.

Empoli - AC Milan 1-3

AC Milan și Empoli a început dur, însă bătălia s-a dat în partea secundă. Rebic a deschis scorul în minutul 79, iar Bajrami a restabilit egalitatea în minutul 90+2.

A urmat o serie de atacuri ale "rossonerilor", care au reușit să se impună în minutul 90+3 pe tabelă prin Ballo-Toure și în minutul 90+6, prin Leao, blocând tabela la 3-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies