Ce a declarat Adrian Vasile înaintea confruntării de top cu Norvegia: "Trebuie să îți facă plăcere să joci"

România joacă în ultimul meci din Grupa C la Campionatul Mondial de Handbal, împotriva Norvegiei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 15:17
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 15:33

Reprezentativa tricoloră s-a calificat între primele 16 formații de la CM de handbal din Spania după cele două victorii din Grupa C, cu Iran (39-11) și Kazahstan (38-17), iar marți, LIVE BLOG pe www.sport.ro, va întâlni puternica selecționată a Norvegiei, triplă campioană mondială și medaliată cu aur la ultima ediție a Campionatului European. 

Înaintea confruntării cu nordicele, Adrian Vasile a vorbit despre importanța meciului, dar și despre ce ar trebui să facă tricolorele pentru a putea spera la o victorie în ultima partidă din grupă. 

"Un adversar serios, în care trebuie să fi la maxim atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Norvegia este un adversar cu care să îți facă plăcere să joci. Suntem pregătiți, parcursul nostru de până acum a fost în liniile pe care ni le-am trasat. Urmează un alt adversar și un alt timp de joc din partea noastră. Dacă vrei să ai o șansă, trebuie să meargă tot împotriva Norvegiei. Este momentul să scoatem tot ce e mai bun din noi.", a declarat Adi Vasile înaintea confruntării cu Norvegia. 

România - Norvegia | Ce spune Cristina Laslo
 

"Ne vom bate chiar și cu Norvegia. Încă suntem în grupă, dacăputem să mergem de pe locul 1, o vom face. Important este să vedem cum va decurge partida cu Norvegia și după vom vorbi de Olanda și Suedia.

Nu contează ce se vorbește în țară, despre locul 10 sau locul 1, important este ce ne-am propus noi și cum ne vom simți în ziua meciului", a afirmat centrul României, Cristina Laslo.

Modifică setările cookies