VIDEO EXCLUSIV "Cam asta a fost atitudinea față de noi". Cum a comentat Cristian Gațu decizia lui Alexandru Dedu de a nu-i primi la alegerile FRH

Constantin Din este noul președinte al Federației Române de Handbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 12:06
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 13:15

Fostul arbitru Constantin Din (53 de ani) este noul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal după ce a câştigat alegerile din cadrul Adunării Generale desfăşurate la Hotelul Marriott din Capitală.

El s-a impus în turul 2 de scrutin în faţa preşedintelui în exerciţiu Alexandru Dedu. Din a fost votat de 157 de membri, în timp ce adversarul său a întrunit 66 de sufragii.

Alexandru Dedu ocupa funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal din 10 februarie 2014, când i-a învins încă din primul tur pe contracandidaţii săi, Remus Drăgănescu şi Cristian Gaţu. Al doilea mandat l-a câştigat la 14 februarie 2018 la doar un vot diferenţă, Dedu impunându-se în faţa Narcisei Lecuşanu în al doilea tur de scrutin.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Cristian Gațu a vorbit despre schimbarea de la Federația Română de Handbal, dar și despre felul în care au fost tratați foștii campioni mondiali. 

"M-a bucurat venirea domnului Din, cu atât mai mult cu cât implicarea lui va avea implicații și la reglarea arbitrajului românesc. Au existat nemulțumiri care s-au răspândit în întreaga masă a votanților.

Domnul Dedu cu fosta conducere a Federației m-au ales fără să-mi ceară consimțământul pentru funcția de Președinte de Onoare. De atunci și până acum nu m-a căutat niciodată, chiar dacă l-am sunat. Cam asta a fost atitudinea atât față de mine, cât și față de colegii mei de generație", a declarat Cristian Gațu la PRO ARENA

Modifică setările cookies