fc barcelona Inter - FC Barcelona UEFA Grupe

FC Barcelona, gata să facă plângere la UEFA împotriva arbitrajului! Ce reclamă conducerea catalană 

Inter și FC Barcelona s-au întâlnit în runda a treia a grupelor UEFA Champions League, scor 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 12:06

Xavi Hernandez s-a arătat indignat de arbitrajul din cadrul meciului Inter Milan - FC Barcelona. „Centralul” Slavko Vincic și cei din camera VAR au luat o serie de decizii care au stârnit controverse, în special în a doua repriză a jocului. Catalanii au înscris prin Pedri, însă reușita i-a fost anulată după ce din camera VAR i s-a transmis lui Vincic că Ansu Fati a făcut un henț în careu, iar apoi gruparea blaugrana nu a primit un penalty, după un henț făcut de Dumfries. 

Antrenorul catalanilor a vorbit la conferința de presă despre deciziile eronate, deși nu obișnuiește să comenteze prestațiile arbitrilor. Nici conducătorii Barcelonei nu au fost mai încântați de deciziile arbitrilor și se pregătesc să ia măsuri. 

FC Barcelona vrea să facă o plângere la UEFA 

Conform cotidianului sport.es, mai multe publicații internaționale anunță că oficialii clubului iau serios în calcul varianta de a face o plângere formală la UEFA, prin intermediul departamentului juridic. Catalanii s-ar folosi de imagini din joc pentru a-și justifica furia, nemulțumiți de deciziile luate de Pol Van Boekel, aflat în camera VAR. 

Conducerea blaugrana nu înțelege deciziile luate de arbitru, care a fost delegat în camera VAR și în etapa trecută, când FC Barcelona a jucat în deplasare cu Bayern Munchen, scor 2-0. În acel meci, catalanii au reclamat un penalty neacordat la Ousmane Dembele, după o decizie venită tot din camera VAR. Mai mult, nu a fost verificată nici o posibilă eliminare a lui Calhanoglu, după o intrare periculoasă la Sergio Busquets. 

Modifică setările cookies