haaland Borussia Dortmund Bundesliga Manuel Grafe retragere Germania

Gest superb al lui Erling Haaland dupa o noua "dubla" in Bundesliga! A facut schimb de tricouri cu arbitrul, aflat la ultimul meci din cariera

Norvegianul a dovedit deja in mai multe randuri ca este un caracter frumos, iar acum a venit "randul" arbitrului sa simta asta.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 20:15
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 20:20

Manuel Grafe a arbitrat meciul dintre Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen, incheiat cu 3-0 pentru gazde, iar acest meci a fost ultimul din cariera pentru "fluieras". Haaland a fost in forma maxima, ca de obicei, si a marcat o dubla pentru echipa lui Terzic, terminand astfel sezonul cu 41 de meciuri jucate si 41 de goluri marcate.

  • Gest superb al lui Erling Haaland dupa o noua dubla in Bundesliga! A facut schimb de tricouri cu arbitrul, aflat la ultimul meci din cariera

Dupa partida, atacantul a facut schimb de tricouri cu arbitrul, in semn de respect pentru cariera acestuia. Nu este primul gest frumos al lui Haaland, el fiind si in centrul "scandalului" provocat de tusierul roman Octavian Sovre, care l-a rugat dupa meciul dintre Manchester City si Borussia Dortmund din Champions League sa-i semneze cartonasele, pe care le-a scos la licitatie pentru a dona banii in contul unei asociatii care ajuta oamenii cu autism din Bihor.

Viitorul atacantului ramane incert, mai ales in conditiile in care toate echipele mari din Europa il doresc pe norvegian. Printre acestea se numara Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester United.

Modifică setările cookies