Clauza prin care Joao Cancelo poate fi transferat definitiv la FC Bayern. Suma colosală pe care trebuie să o plătească bavarezii

FC Bayern Joao Cancelo Premier League Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:24
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:24

Starul portughez a fost trimis sub formă de împrumut la Bayern Munchen de la Manchester City.

Legitimat la formația de pe Etihad încă din august 2019, fotbalistul nu s-a mai regăsit în planurile de titular ale tehnicianului Pep Guardiola și a ales să meargă undeva unde a și bifat deja prima apariție în tricoul echipei.

Clauza prin care Joao Cancelo poate fi transferat definitiv la FC Bayern. Suma colosală pe care trebuie să o plătească bavarezii

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, Joao Cancelo a fost împrumutat pe gratis la trupa din Bundesliga. Mai mult, conducerea bavareză îl poate achiziționa definitiv pe fotbalist pentru nu mai puțin de 70 milioane de euro, în cazul în care este activată o clauză valabilă până la finalul înțelegerii.

Cifrele lui Joao Cancelo

Portughezul și-a început cariera fotbalistică la Benfica în anul 2014, iar de-a lungul timpului a evoluat pentru Valencia, Inter, Juventus și Manchester City, ca în ultima zi de mercato din perioada de iarnă a sezonului 2022/23 să ajungă la FC Bayern sub formă de împrumut.

12 trofee a câștigat alături de cluburile la care a evoluat Joao Cancelo. Printre cele mai importante, starul portughez și-a adjudecat de două ori titlul de campion al Angliei cu Manchester City, dar și Scudetto cu Juventus. 

  • 1,82 m este înălțimea fotbalistului
  • Cancelo poate evolua atât fundaș dreapta, cât și stânga
  • 41 de apariții are la națională
  • Șapte goluri a înscris pentru reprezentativa Portugaliei
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!