Reacția lui Vincent Kompany după ce Manchester City ar putea fi exclusă din Premier League

Manchester City Premier League Vincent Kompany Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:57
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:56

O comisie independentă a stabilit că gruparea campioană din Anglia a încălcat de peste 100 de ori fair-play-ul financiar.

BBC anunță că, după ce o comisie independentă a stabilit că Manchester City, campioana en-titre din Anglia, a încălcat de peste 100 de ori fair-play-ul financiar, echipa ar putea fi depunctată sau chiar exclusă din Premier League - DETALII AICI.

Reacția lui Vincent Kompany după ce Manchester City ar putea fi exclusă din Premier League

Fostul stoper a petrecut 11 ani la Manchester City, înainte să fie transferat la Anderlecht și să se retragă definitiv din cariera de jucător în vara anului 2020.

În prezent, Vincent Kompany este antrenorul celor de la Burnley și a comentat situația precară în care se află Manchester City, echipa la care a făcut senzație.

„Lumea vine la tine și îți spune că ai greșit, dar dacă s-ar uita fiecare la ei, cred că industria fotbalistică în general nu e cea care ar trebui să arate cu degetul de cele mai multe ori.

Cred că toți au un fel de zâmbet pe față dacă știu despre ce e vorba în industria din fotbal. Sunt foarte sceptic când oamenii încep să arate cu degetul.

Fă tot ce e mai bu npentru tine și încearcă să evoluezi de fiecare dată, dar sunt puțin sceptic când se arată cu degetul atât de ușor”, a spus Kompany, potrivit Sky Sports.

Giganții din Premier League care au votat excluderea lui Manchester City din eșalonul de top al Angliei. Anunțul făcut de presa britanică

Potrivit Sky Sports, mai multe cluburi din Premier League vor ca Manchester City să fie exclusă din prima divizie în cazul în care se află că sunt vinovați de cele 101 reguli pe care le-au încălcat de-a lungul a nouă sezoane.

Aceeași sursă a indicat că, printre echipe, se află și Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea și Tottenham: „Nu va fi atât de multă simpatie pentru City, care a câștigat de șase ori Premier League în ultimii 11 ani, dacă se dovedește că e vinovată”.

Cea mai severă sancțiune ar fi ca „cetățenii” să vie expulzați din liga pe care au dominat-o fără drept de apel în ultimii ani. Sky Sports a mai scris că o amendă asupra clubului nu va fi atât de eficientă precum o sancțiune de calibrul respectiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!