Visul imposibil al seicilor miliardari de la Paris: Messi, Ronaldo si Neymar, in aceeasi echipa! Planul lui Al-Khelaifi 

Neymar Cristiano Ronaldo Leo Messi Paris Saint-Germain Franta Visul imposibili al seicilor miliardari de la Paris: Messi, Ronaldo si Neymar, in aceeasi echipa! Planul lui Al-Khelaifi
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 15:42
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 16:35

Paris Saint-Germain pregateste mutari importante pe piata transferurilor. 

Puterea financiara a campioanei din Franta continua sa uimeasca, iar planurile conducatorilor nu inceteaza sa surprinda. Dupa sumele uriase investite in transferuri, inclusiv cel al lui Neymar, devenit cel mai scump din istorie la 222 de milioane de euro, seicul de la Paris mai pregateste niste mutari spectaculoase. 

Presa din Spania a anuntat deja ca PSG i-ar fi inaintat o oferta lui Messi, care ramane liber de contract in vara, iar acum cotidianul SPORT anunta ca planuieste sa ii faca o oferta si lui Ronaldo. Al-Khelaifi viseaza la un atac letal cu Neymar, Ronaldo si Leo Messi, iar singura conditie sa isi puna in aplicare planul este sa il vanda pe Mbappe. 

Kylian Mbappe este tot mai departe de Paris, dupa ce a refuzat patru propuneri primite din partea conducerii, iar dorinta sa este sa semneze cu Real Madrid. Contractul lui Mbappe cu PSG expira in 2022. 

Principala problema a lui Al-Khelaifi, care ar face insa transferurile imposibile este limita salariala impusa de UEFA. Niciun club nu si-ar putea permite din punct de vedere financiar sa le sustina salariile celor mai bine platiti jucatori din lume. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!