Versailles, obligată să joace în deplasare meciul din Cupă din cauza faimosului Palat! Regula de secole care le interzice aprinderea nocturnei 

Versailles FC Cupa Frantei Toulouse Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 16:44
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 16:45

Versailles va juca cu Toulouse în Cupa Franței, însă nu poate disputa partida pe teren propriu. 

Versailles a trecut de La Roche în Cupa Franței și urmează să se dueleze cu Toulouse pentru un loc în optimi și pornește din start cu un dezavantaj. Deși meciul trebuia să se dispute pe terenul lui Versailles, Le Parisien informează că se va disputa pe terenul lui Toulouse, din cauza problemelor cu nocturna pe care le au gazdele. 

Terenul din Montbauron nu are licență pentru a susține meciuri noaptea, iar clubul a făcut cerere pentru ca meciul să fie mutat după-amiază, însă a fost refuzată. 

Motivul pentru care terenul nu a primit licență are legătură cu faptul că stadionul se află în apropierea faimosului Palat Versailles. Astfel, protocolul indică faptul că nicio lumină nu trebuie să fie vizibilă din camera regelui într-o rază de 5 kilometri, stadionul nu poate aprinde nocturna, iar meciurile nu pot fi jucate pe întuneric. 

Regula care este deja veche de secole a fost un impediment clar pentru clubul care are ca obiectiv accederea în ligile superioare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!