Hatem Ben Arfa Rapid Saint Etienne Fotbal extern

A fost dorit de Rapid, iar acum poate ajunge la cel mai titrat club din Franța! Unde este dorit Ben Arfa

Hatem Ben Arfa (34 de ani) este în continuare liber de contract. În toamnă, s-a zvonit că titratul atacant francez este dorit de Rapid București.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 20:27
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 20:30

Doar că mutarea nu s-a realizat, Ben Arfa preferând să-și caute alt club, de preferat în Franța. Nici până în prezent acesta nu și-a găsit echipă, dar este aproape să semneze cu o nouă echipă în ianuarie.

Ben Arfa ar putea ajunge la Saint Etienne

Ben Arfa, care s-a despărțit de Bordeaux în vară, este una dintre principalele ținte ale celor de la Saint-Etienne pentru perioada de transferuri din iarnă, notează Sport.fr.

  • Lyon, Marseille, Nice, PSG, Rennes și Bordeaux sunt cluburile din Franța pentru care a jucat Ben Arfa.

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la două milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!