Nationala

FRF a ales! Burleanu și Stoichiță au zburat în Franța pentru a discuta cu viitorul selecționer

FRF a ales următoarea variatnă pentru postul de selecționer, după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu și Dan Petrescu au refuzat să preia echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 18:15
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 23:39

Ladislau Boloni (68 de ani) este următorul antrenor cu care Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță vor negocia. Aceștia au zburat la Nisa, în Franța, urmând să poarte o discuție cu fostul antrenor de la Panathinaikos, notează jurnalistul Emanuel Roșu

Laszlo Boloni e dorit pe banca echipei naționale

Întrebat despre o posibilă revenire la echipa națională, Boloni nu a vrut să comenteze informația.

„Domnii Burleanu și Stoichiță pot merge unde cred de cuviință. Mă puneți într-o situație dificilă dacă-mi cereți să intrăm în amănunte și nu-mi doresc acest lucru. La revedere!”, a spus Boloni, pentru Playsport.

Pentru Boloni nu ar fi prima experiență ca selecționer al României. I-a mai condus pe ”tricolori” între 2000 și 2001, pentru 10 meciuri, și a plecat pentru a prelua Sporting Lisabona, unde l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo.

Boloni este unul dintre cei mai experiementați antrenori români. A pregătit echipe precum Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Standard Liege, Lens sau PAOK Salonic.

Modifică setările cookies