Franta

Sergio Ramos nu se dezminte nici în Franța: al doilea meci în Ligue 1, prima eliminare. Reacția fundașului

Sergio Ramos (35 de ani) a fost eliminat în meciul Lorient - PSG 1-1, contând pentru ultima etapă a anului din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 08:28
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 08:38

Introdus la pauză, în locul lui Nuno Mendes, când Lorient conducea cu 1-0 grație reușitei lui Thomas Monconduit, din minutul 40, Sergio Ramos nu a încheiat pe teren partida.

Sergio Ramos, prima eliminare la PSG

Fundașul a văzut două cartonașe galbene în decurs de doar cinci minute, iar în minutul 86 a părăsit terenul pentru o obstrucție. Chiar și fără Ramos pe teren, PSG a reușit să egaleze în minutul 90+1, grație unui gol reușit de Mauro Icardi.

Recunoscut și pentru numeroasele cartonașe roșii văzute de-a lungul carierei, Sergio Ramos continuă pe aceeași linie la PSG, fiind eliminat după doar două meciuri jucate în Ligue 1 (151 de minute).

Sergio Ramos a fost eliminat de 20 ori în meciurile de campionat (La Liga și Ligue 1), din sezonul 2003/2004, când și-a început cariera, deținând astfel recordul la acest capitol în primele cinci campionate din Europa, scrie Opta.

Cel mai probabil, Sergio Ramos va fi suspendat o etapă pentru cartonașul roșu văzut contra lui Lorient și va rata partida cu Olympique Lyon, care se va disputa pe 9 ianuarie, în runda cu numărul 20 din Ligue 1.
 
"O nouă zi din care să învățăm, o nouă zi în care să ne îmbunătățim. Privim mereu spre viitor și mergem înainte", a fost mesajul postat de Sergio Ramos pe Twitter, după meciul cu Lorient.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies