”O haită de proști”. Scandal imens în Franța. Suporterii au făcut, din nou, ”prăpăd”

Paris FC Olympique Lyon Franta Paris FC - Olympique Lyon
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 10:42
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 10:42

Un nou scandal de proporții în Franța. De această dată, la meciul dintre Paris FC și Olympique Lyon.

De data aceasta, evenimentele au avut loc în Cupa Franței. Paris FC s-a duelat cu Olympique Lyon, vineri seară, iar meciul a fost întrerupt din cauza unor incidente provocate de suporterii celor două echipe.

Pierre Ferracci, președintele Paris FC, a vorbit despre acest eveniment și aruncă vina în ”curtea” suporterilor celor de la Olympique Lyon.

Erau familii şi mulţi copii. A fost un meci bun şi am arătat că putem face faţă, chiar dacă am luat un gol în minutul 45. Şi apoi, o haită de proşti a distrus totul ca de obicei. Acest grup de proşti sunt ultraşii din Lyon. 

Este evident că ei sunt la originea incidentelor, chiar dacă Olympique Lyon a fost deja nevoit să ofere o altă versiune. Am auzit chiar că mai mulţi fani PSG de la tribuna de la Auteuil i-a atacat. 

Am auzit asta în rândurile liderilor de la Lyon. Jean Michel-Aulas trebuie să facă curățenie la clubul său, acţiunile fanilor vor face rău fotbalului francez”, a spus Ferracci.

Ce s-a întâmplat la meciul dintre Paris FC și Lyon

Partida de vineri, de pe Stadionul Charlety, a fost întreruptă în minutul 44, după ce Moussa Dembele a înscris golul egalizator. Suporterii echipei din Lyon au atacat galeria din Paris, iar de acolo lucrurile au degenerat.

Echipele s-au întors pe teren după pauză, dar meciul a fost iarăși amânat. Ulterior, crainicul arenei a anunțat că meciul va fi suspendat. Lyon riscă să fie eliminată la ”masa verde” din Cupa Franței.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!