Sergio Ramos nu a stat pe gânduri: "E cel mai bun jucător pe care l-a dat vreodată fotbalul". Pe cine a ales dintre Messi și Ronaldo

Sergio Ramos Cristiano Ronaldo Lionel Messi Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 18:46
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 19:02

Rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a stârnit numeroase discuții la nivel internațional, în ultimii 15 ani. 

Sergio Ramos este unul dintre jucătorii care au evoluat împreună cu cei doi fotbaliști, întâi cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid, apoi cu Lionel Messi la PSG. 

Rivali pentru ani de zile în La Liga, Sergio Ramos și Lionel Messi sunt acum colegi pe Parc des Princes, iar fundașul iberic nu s-a ferit să recunoască supremația starului argentinian.

"Am suferit mult în anii în care am jucat împotriva lui Messi. Acum mă bucur de el. Este cel mai bun jucător pe care l-a dat vreodată fotbalul", a spus Ramos, conform Goal. 

Dezvăluirile lui Lionel Messi despre Kylian Mbappe
 

Duelul din finala mondială a fost unul special pentru PSG, ținând cont că Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost implicați direct în luota pentru trofeu.

După succesul sud-americanilor s-a speculat despre o posibilă răcire a relațiilor între cei doi, însă Lionel Messi a ținut să pună capăt acestui subiect, dezvăluind ce s-a întâmplat în vestiarul de la PSG, după turneul final.

"Nu îmi plac lucrurile astea (n.r. - speculațiile despre situația de la PSG). A fost simpatic să fiu primit așa, dar m-am simțit destul de rușinat să fiu în centrul atenției. Dar a fost plăcut ca toți cei cu care lucrez să îmi aprecieze reușita.

Am vorbit despre meci, despre festivități, despre felul în care au trăit oamenii din Argentina (n.r. - cu Kylian Mbappe). Totul a fost foarte bine. 

Am fost și eu de cealaltă parte (n.r. - pierderea unei finale mondiale). Adevărul este că nu a fost nicio problemă cu Kylian, ba din contră", a povestit Lionel Messsi în presa din Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!