Dezvăluirile lui Lionel Messi din vestiar. Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe după finala pierdută de Franța la Mondialul din Qatar

Lionel Messi Campionatul Mondial Qatar 2022 Franta - Argentina kylian mbappe PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:24
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:46

Argentina a cucerit al treilea titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, în finala Cupei Mondiale din Qatar.

Echipa Albiceleste şi-a trecut în palmares astfel al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986. Lionel Messi şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să câştige Cupa Mondială, încununându-şi astfel o carieră incredibilă şi asigurându-şi astfel definitiv locul de frunte între cei mai mari fotbalişti ai planetei.

Duelul din finala mondială a fost unul special pentru PSG, ținând cont că Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost implicați direct în luota pentru trofeu.

După succesul sud-americanilor s-a speculat despre o posibilă răcire a relațiilor între cei doi, însă Lionel Messi a ținut să pună capăt acestui subiect, dezvăluind ce s-a întâmplat în vestiarul de la PSG, după turneul final.

"Nu îmi plac lucrurile astea (n.r. - speculațiile despre situația de la PSG). A fost simpatic să fiu primit așa, dar m-am simțit destul de rușinat să fiu în centrul atenției. Dar a fost plăcut ca toți cei cu care lucrez să îmi aprecieze reușita.

Am vorbit despre meci, despre festivități, despre felul în care au trăit oamenii din Argentina (n.r. - cu Kylian Mbappe). Totul a fost foarte bine. 

Am fost și eu de cealaltă parte (n.r. - pierderea unei finale mondiale). Adevărul este că nu a fost nicio problemă cu Kylian, ba din contră", a povestit Lionel Messsi în presa din Argentina.

Lionel Scaloni, discurs emoționant despre Lionel Messi
 

Dirijorul Argentinei a vorbit despre Lionel Messi, evidențiind faptul că speră ca finala de la Doha să nu fi fost ultimul meci al starului în tricoul formației Albiceleste.

"Când vorbește, spune cuvintele potrivite și transmite colegilor ceea ce nu am mai văzut la alte persoane, e incredibil. Vă pot povesti, dar trebuie să trăiești asta. Ce transmite. Și cum se uită colegii la el, cu atâta admirație. 

Este fericit pe teren și cu tricoul naționalei. Vârsta reprezintă un imediment, dar să-l avem alături sigur va însemna ceva", a spus selecționerul Argentinei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!