VIDEO „La ce te uiți, prostule?!” Momentul viral de la Mondial s-a „întors împotriva” lui Leo Messi! Dezvăluirile campionului mondial 

Leo Messi Argentina Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 17:38
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 17:44

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar după ce s-a impus în finala cu Franța, la loviturile de departajare. 

Argentinienii au trecut însă printr-un meci extrem de tensionat în sferturile de finală, în duelul cu Olanda, unde s-au impus tot la loviturile de departajare. Atunci, arbitrul a arătat nu mai puțin de 13 cartonașe galbene. 

În acel meci, Leo Messi a mers să se bucure în fața băncii lui Van Gaal după ce a înscris, iar la un interviu acordat la final a fost surprins jignindu-l pe Wout Weghorst, în direct. Căpitanul Argentinei a vorbit despre acele momente, spunând că nu îi fac cinste, însă a mai dezvăluit un lucru inedit. 

Leo Messi, imitat de băieții lui

Argentinianul a dezvăluit că cei trei băieți ai lui au preluat replica și când vor să se distreze pe seama lui o folosesc. 

„Uneori copiii mei râd de mine și îmi spun: 'La ce te uiți, prostule?' sau când se întâmplă ceva, se ceartă între ei, folosesc des expresia asta”, a dezvăluit Leo Messi. 

Ce a spus Leo Messi despre scandalul din meciul cu Olanda 

În interviul acordat, Messi a dezvăluit cum s-a desfășurat totul și de ce a ales să reacționeze așa, punctând însă că nu îi este caracteristic. 

„Nu m-am gândit, a ieșit pe moment. Da, știam tot ce au comentat înainte de meci, ce a spus Van Gaal. Chiar unii colegi îmi spuneau: 'ai văzut ce a zis?' intenționat. Cu totul încheiat, nu îmi place ce am făcut, nu mi-a plăcut nici partea cu 'ieși de aici' și toate astea. 

Reacționezi la cald, însă nu am gândit absoslut nimic. A venit totul pe moment. Nu îmi place să las imaginea asta, însă sunt lucruri care se întâmplă”, a declarat Leo Messi citat de sport.es. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!