Franta

FOTO | "E alături de mine oriunde merg". Messi, elogiu pentru familia sa: cum l-a influențat pentru venirea la PSG

După 21 de ani petrecuți la Barcelona, Lionel Messi s-a transferat la PSG. Contractul este valabil două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 09:36
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 09:59

Decizia a fost una dificilă de luat atât pentru starul argentinian, cât și pentru familia sa, așa cum avea să declare într-un interviu acordat pentru ESPN.

După conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat în mod oficial, Lionel Messi a oferit mai multe interviuri pentru diverse publicații și televiziuni din lume, unde a vorbit despre transferul la PSG și felul în care i s-a schimbat viața lui, dar și celor dragi. 

  • FOTO | E alături de mine oriunde merg . Messi, elogiu pentru familia sa: cum l-a influențat pentru venirea la PSG

"Este incredibil tot ceea ce s-a întâmplat de când am venit la Paris. Este o nebunie că oamenii au ieșit pe străzi de când cei de la FC Barcelona au anunțat că plec. Oamenii au ieșit fără să fie nimic oficial. Toată această afecțiune a fost impresionantă.", a mărturisit fotbalistul.

Antonela Roccuzzo, stâlpul de susținere al familiei 
 

Lionel Messi a explicat că un rol decisiv pentru această mutare l-a avut familia lui, dar mai ales soția sa, cea care îi este alături din 2008. 

"Este prima experiență la un alt club decât FC Barcelona. Au fost momente frumoase pentru mine, pentru familia mea, pentru copii. După acest șoc suntem fericiți din nou și dornici să mergem înainte. Au fost câteva zile dificile, să mă antrenez singur, în această situație, a fost ciudat și neplăcut. 

Au trecut prin puțin din toate. A fost complicat pentru toți. Antonela este alături de mine oriunde merg. Chiar dacă a fost tristă la început, m-a ajutat și mi-a spus spus că este pregătită pentru orice. Copiii s-au gândit la Turnul Eiffel, la Disneyland. A fost dificil mai ales pentru Thiago, care a înțeles cel mai bine situația. Nu avem nimic stabilit încă, dar căutăm variante pentru studiile copiilor, un loc unde să ne stabilim.", a declarat Lionel Messi, într-un interviu pentru ESPN

Modifică setările cookies