conferinta de presa Lionel Messi PSG Franta

VIDEO Lionel Messi, prezentat oficial la PSG. Atmosferă incendiară la întâlnirea dintre fani și startul argentinian

Lionel Messi a semnat cu PSG, urmând să joace pe Parc des Princes pentru următorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 11:28
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 13:56

UPDATE 13:05 | Întâlnirea dintre Lionel Messi și suporterii celor de la PSG a fost una incendiară, mii de oamenii întâmpinându-l pe starul incendiar. S-a cântat, s-au aprins torțe, a fosto o adevărată desfășurare de forțe pentru primirea argentinianului. 

UPDATE 12:55 | La finalul conferinței de presă, jurnaliștii prezenți la eveniment au creat o atmosferă incendiară și i-au scandat numele starului argentinian. 

UPDATE 12:40 | Președintele PSG a vorbit despre situația financiară a clubului  și felul în care au descurs discuțiile cu Lionel Messi: "Negocierile au fost importante, am urmărit toate regulile de fair-play financiar. Am vorbit cu consilieri financiari și juridici. Am vrut să fim siguri că îl putem lua pe Leo fără probleme. Sper ca Leo nu va cere un salariu mai mare, dar, așa cum am spus deja, am respectat toate regulile."

UPDATE 12:25 | "Știți că am fost mulți ani la Barcelona, a fost dificil să schimb totul după atâtția ani. Dar venirea mea aici reprezintă o mare realizare. Aștept să încep antrenamentele, să-mi cunosc colegii, echipa tehnică și să încep această nouă etapă. 

A fost o situație dificilă, s-a întâmplat foarte repede. Le mulțumesc celor de la PSG, sunt entuziasmat și acest să încep cât mai repede. Să câștigăm multe trofee. Sper să o putem face împreună. A fost neașteptat, am avut parte de o primire impresionantă. Vom lupta să ne îndeplinim obiectivele.  

Este o nebunie să pot juca cu asemenea jucători. Sunt entuziasmat să fiu lângă cei mai buni.", a declarat Lionel Messi în cadrul conferinței de presă. 

UPDATE 12:15 | "Sunt fericit să îl prezint pe Lionel Messi ca jucător la PSG. Este un moment fantastic, istoric pentru noi. Toată lumea îl știe pe Leo, este singurul jucător care a câștigat șase Baloane de Aur. Va fi impresionant pentru suporteri. Este incredibil că am reușit să îl aducem pe Leo Messi. 

Nu este niciun secret despre acest acordul cu el, cu cel mai mare jucător din lume. Îți mulțumesc ție, familiei și tatălui tău. În culise a fost o muncă impresionantă pentru această sosire. Credem în acest proiect din prima zi. 

Astăzi este un moment istoric pentru club. Nu este decât începutul. Lângă mine se află multe trofee și sunt sigur că vor mai veni și altele.", a declarat Nasser Al-Kheiaifi, președintele PSG. 

UPDATE 12:08 | A început conferința de presă. Starul argentinian este însoțit de familia sa, dar și de oficialii celor de la PSG. 

UPDATE 12:03 | Mii de fani s-au strâns în fața stadionului pentru o primire impresionantă pentru Lionel Messi.

UPDATE 11:58 | Desfășurare de forțe pentru prezentarea lui Lionel Messi la PSG. Transmisiunea în direct a început cu aproximativ 30 de minute înainte, cu camere de filmare atât pe teren, cât și în sala de conferințe, dar și în interiorul stadionului.

UPDATE 11:35 | Au apărut primele imagini dinaintea sosirii lui Lionel Messi. Zeci de jurnaliști sunt prezenți la evenimentul care va fi transmis în toată lumea, fiind unul dintre cele mai importante momente din fotbalul internațional.

Starul argentinian urmează să susțină o conferință de presă, urmând să se realizeze prezentarea oficială la PSG. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!