Lionel Messi Antonela Roccuzzo conferinta de presa PSG Franta

FOTO Antonela Roccuzzo, apariție spectaculoasă la prezentarea lui Lionel Messi. Cei trei băieți au fost alături de ei 

Lionel Messi a fost prezentat în mod oficial la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 13:34
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 15:58

Starul argentinian a ajuns la o înțelegere cu clubul parizian pentru o perioadă de doi ani cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. 

După vizita medicală și semnarea contractului a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia a fost prezentat Lionel Messi, conferință la care a participat și familia sa.

  • FOTO Antonela Roccuzzo, apariție spectaculoasă la prezentarea lui Lionel Messi. Cei trei băieți au fost alături de ei

Antonela Roccuzzo și cei trei băieți au fost în centrul atenției, mai ales că Thiago, Ciro și Mateo au purtat tricouri cu echipamentul celor de la PSG.

Soția lui Lionel Messi s-a făcut remarcată și de această dată datorită ținutei spectaculoase cu care a apărut, dar și a faptului că nu a lipsit de lângă partenerul ei, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani la fiecare moment din cariera sa. 

Messi, primire impresionantă la PSG 
 

"Știți că am fost mulți ani la Barcelona, a fost dificil să schimb totul după atâtția ani. Dar venirea mea aici reprezintă o mare realizare. Aștept să încep antrenamentele, să-mi cunosc colegii, echipa tehnică și să încep această nouă etapă. 

A fost o situație dificilă, s-a întâmplat foarte repede. Le mulțumesc celor de la PSG, sunt entuziasmat și acest să încep cât mai repede. Să câștigăm multe trofee. Sper să o putem face împreună. A fost neașteptat, am avut parte de o primire impresionantă. Vom lupta să ne îndeplinim obiectivele.", a declarat Lionel Messi la conferința de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies