Franta

Fostul iubit al Pamelei Anderson, revenit în Franța! Cu ce echipă a semnat

Perioada de mercato este aproape de final.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 12:19
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 12:22

Cunoscut mai mult în ultimul timp pentru relația cu excentrica Pamela Anderson, Adil Rami a revenit în Ligue 1 și urmează să joace pentru Troyes, care a anunțat în mod oficial transferul fundașului care a jucat ultima dată pentru Boavista.

Campion Mondial cu naționala Franței în 2018, Rami a evoluat de-a lungul timpului la echipe foarte cunoscute precum Lille, Valencia, AC Milan, Sevilla, Marseille sau Fenerbahce, având și 36 de selecții pentru selecționata pregătită de Didier Deschamps.

  • Fostul iubit al Pamelei Anderson, revenit în Franța! Cu ce echipă a semnat

Relație cu Pamela Anderson

 

Pentru francez, anul 2018 a fost unul de glorie, fiind câștigător al Cupei Mondiale și iubit al celebrei Pamela Anderson. Totuși, povestea celor doi s-a terminat destul de rapid, frumoasa actriță acuzându-l pe fotbalist că a fost agresiv și lipsit de respect la adresa ei.

"Ultimii doi ani - sau chiar mai mult - din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Era o... 'mare dragoste'? Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea 'monștri'.

Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru", a scris Pamela Anderson pe Instagram, în 2019.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies