„Te poate învăța cum să înscrii în finale!” Replică devastatoare a soției campionului mondial pentru Adil Rami după criticile francezului 

Jorgelina Cardoso Adil Rami Angel Di Maria Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 17:41
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 17:47

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar după ce s-a impus, la loviturile de departajare, în fața Franței. 

Finala s-a disputat pe 18 decembrie, însă continuă tensiunile între francezi și argentinieni. Totul a plecat de la gesturile controversate ale lui Emiliano Martinez, care a râs de Kylian Mbappe, autor al unui hat-trick în marea finală. 

Portarul Argentinei a fost dur criticat pentru gesturile sale, iar unul dintre cei mai vehemenți a fost fostul său coleg de la națională, alături de care a câștigat Mondialul din 2018, Adil Rami. Rami a spus despre Emiliano Martinez că este „cel mai mare rahat din fotbal, cel mai detestat”. 

Jucătorii argentinieni au sărit în apărarea goalkeeper-ului de la Aston Villa, printre ei aflându-se și Angel Di Maria, marcator al celui de-al doilea gol din finală. „Dibu este cel mai bun portar din lume, mergi și plângi în altă parte”, a spus Di Maria. 

Soția lui Angel Di Maria îl atacă pe Adil Rami 

Răspunsul lui Adil Rami nu a întârziat să apară.  Fundașul lui Troyes a răspuns pe rețelele de socializare printr-o întrebare ironică pe care i-a adresat-o lui Angel Di Maria: „Mă înveți cum să plâng, Angel?”. 

Replica lui Rami nu a venit de această dată însă din partea lui Di Maria, ci din partea soției jucătorului, Jorgelina Cardoso, care nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj dur fostului fundaș al naționalei Franței. 

„Angel te poate învăța cum să plângi, cum să tratezi o femeie ca un cavaler și cum să înscrii în finale. An Nou fericit, geniule”, a scris Jorgelina pe Instastory.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!