Dezvaluirea geniala a lui Gigi Buffon! Ce i-a spus pustiul Mbappe la primele antrenamente: "Chiar si acum imi mai zice asta"

Dezvaluirea geniala a lui Gigi Buffon! Ce i-a spus pustiul Mbappe la primele antrenamente: "Chiar si acum imi mai zice asta"

E proaspat campion mondial si cel mai tanar jucator de la Pele incoace care marcheaza o dubla la Mondial, plus in finala. Chiar si asa, Mbappe se minuneaza cand il vede pe Gigi Buffon la antrenamente.

Lui Mbappe inca nu-i vine sa creada ca a ajuns sa ii traga la poarta lui Gigi Buffon! Dezvaluirea a fost facuta chiar de marele portar in France Football.

Buffon a povestit ca obisnuieste sa glumeasca cu tanarul Mbappe la antrenamente, iar acesta ii spune: "Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa joc intr-o zi cu tine".

Buffon a mai dezvaluit cum Mbappe i-a povestit ca era doar un copil in 2006, atunci cand portarul devenea campion mondial, si se uita la meciuri la televizor.

Portarul a mai spus ca trecerea la PSG a fost una "naturala si foarte simpla", chiar daca a petrecut 17 ani la Juventus.

"Sunt un jucator ca oricare altul si asa vreau sa fiu considerat. Am gasit la PSG o trupa fantastica, baietii sunt extraordinar si m-au primit bine", a mai spus veteranul din poarta lui PSG.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Membrii Guvernului se vaccinează anti-COVID. Cum decurge procedura
BRAT

Modifică setările cookies