Amenintari pentru jucatorul care l-a accidentat pe Falcao: "Te omoram daca nu joaca la CM!" Momentul care aminteste de cea mai mare TRAGEDIE de la Cupa Mondiala!

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 16:30

	Amenintari pentru jucatorul care l-a accidentat pe Falcao: "Te omoram daca nu joaca la CM!" Momentul care aminteste de cea mai mare TRAGEDIE de la Cupa Mondiala!

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Radamel Falcao s-a accidentat grav aseara in meciul din Cupa Frantei contra lui Chasselay iar columbinaul poate rata Cupa Mondiala din Brazilia!

Soner Ertek, jucatorul amator care a provocat faultul se teme acum pentru viata lui! A primit amenintari de la mafia din Columbia iar pagina sa de Twitter a fost asaltata de fanii lui Falcao, care l-au jignit si amenintat. El si-a pus avocatii la treaba, care au denuntat un email primit de el in limba spaniola. Ertek a fost amenintat ca va ramane fara picioare daca Falcao nu va putea juca la Cupa Mondiala iar columbienii au anuntat ca vor cere suspendarea lui pe viata din fotbal

Ertek si-a cerut scuze dupa meci, cand a afla ca accidentarea lui Falcao este extrem de serioasa. "Sper din tot sufletul sa nu fie nimic serios. Nu m-am simtit deloc bine dupa faza, n-am mai putut sa joc restul partidei. Imi doresc enorm sa revina rapid pe teren". 

Columbienii nu glumesc cand vine vorba de fotbal, nici macar cu jucatorii lor. In 1994, fundasul Andres Escobar a fost ucis pe strazile din Medellin din cauza autogolului din meciul cu SUA de la Cupa Mondiala. Columbia a fost atunci in grupa cu Romania. Cititi aici povestea lui Escobar. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies