Lovitura data de Astra! In tur s-a duelat cu Higuain, acum vine sa-i blocheze pe Keseru si Piovaccari: "Da, Paul Papp este fotbalistul nostru!"

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 15:20

	Lovitura data de Astra! In tur s-a duelat cu Higuain, acum vine sa-i blocheze pe Keseru si Piovaccari: "Da, Paul Papp este fotbalistul nostru!"

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Paul Papp, jucator vandut de FC Vaslui la Chievo Verona, international roman, se intoarce in Liga 1, liderul Astra intelegandu-se cu gruparea din Serie A pentru repatrierea acestuia.

Fundasul cu 11 aparitii pentru echipa nationala a Romaniei si cu tot atatea in tricoul echipei din Verona si-a dat deja acordul pentru a juca in tricoul Astrei, iar presedintele Dinu Gheorghe a confirmat mutarea.

"Da, Paul Papp este jucatorul nostru. Ne-am inteles cu el si va merge vineri in cantonamentul echipei din Spania", a spus presedintele giurgiuvenilor, citat de publicatia Fanatik.

In varsta de 24 de ani, Paul Papp si-a inceput cariera la Unirea Dej, insa a reusit sa se remarce in liga 1 la Fc Vaslui, echipa la care ajunsese si capitan.

Acesta se va lupta pentru un loc in defensiva Astrei Giurgiu cu Valerica Gaman, si el international roman, si cu Ben Youssef.

1.200.000 euro este cota de piata a lui Paul Papp, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies