„Visul meu ca antrenor e ăsta!” Ce își dorește Nicolae Dică de la cariera sa

Nicolae Dica FCSB Superliga Fotbal intern Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 22:22
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 22:22

Antrenorul a stat ultima dată pe banca tehnică a FCSB-ului, în perioada iulie 2022 - noiembrie 2022.

Nicolae Dică a reușit să califice gruparea „roș-albastră” în grupele Conference League, dar înfrângerile dezastruoase cu Silkeborg, 0-10 în dublă manșă, și cu 'U' Cluj, 1-2, l-au făcut să demisioneze.

„Visul meu ca antrenor e ăsta!” Ce își dorește Nicolae Dică de la cariera sa

Antrenorul a vorbit despre cel mai mare vis al său ca tehnician, evidențiind faptul că își dorește cel mai mult ca suporterii să cunoască echipa pe din afară în momentul în care vin la stadion să urmărească meciurile formației respective.

„Vorbesc de generaţia mea, eram... Aveam un lot de 23, dar eram 14-15, un nucleu, mai erau jucători tineri. Se schimbau puţini jucători. Jucam şi în cupele europene, şi în campionat, se schimbau foarte puţini jucători. Acum sunt şi mai multe meciuri, se mai schimbă.

Visul meu ca antrenor e ăsta, de a face o echipă... Suporterul când vine la stadion, să ştie echipa pe din afară. Cum eram eu când mă duceam la FC Argeş, ştiam echipa pe din afară. Că apărea o accidentare, o suspendare, ok. Dar, în mare, 90% suporterii să ştie echipa”, a spus Nicolae Dică, potrivit Orange Sport.

Dică, două mandate pe banca FCSB-ului

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!