Clubul din Superligă care-l dorește pe Nicolae Dică: „Au fost discuții” Unde este așteptat fostul antrenor FCSB

Nicolae Dica CS Mioveni FCSB Superliga Superliga Nicolae Dică
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:39
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:38

Tehnicianul român s-a despărțit de FCSB la începutul lui noiembrie, după ce a bifat 23 de partide pe banca tehnică a grupării „roș-albastre”.

Nicolae Dică a reușit să califice echipa în grupele Conference League, dar înfrângerile usturătoare cu Silkeborg (0-10 la general) și eșecul cu 'U' Cluj, 1-2, din etapa cu numărul 16, l-au făcut pe antrenor să demisioneze.

Clubul din Superligă care-l dorește pe Nicolae Dică: „Au fost discuții” Unde este așteptat fostul antrenor FCSB

Constantin Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, formație care se află în acest moment în „zona fierbinte” a clasamentului, chiarp e ultima poziție (9p), a evidențiat că a purtat discuții cu Dică și că-l dorește pe banca tehnică.

„Au fost discuții cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni și cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru”, a precizat oficialul de la Mioveni, conform ProSport.

În cariera sa de jucător, Nicolae Dică a activat la Mioveni în două rânduri: în perioada 1998 - 2000, respectiv în perioada 2011 - 2012 (în 2014 s-a retras la FC Viitorul).

Dică, două mandate pe banca FCSB-ului

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Lotul lui FCSB pentru cantonamentul din Antalya

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu 
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!