OFICIAL Rareș Ilie a rămas fără antrenor! Nice a rupt înțelegerea cu Lucien Favre

OGC Nice Ligue 1 Lucien Favre Rares Ilie Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 20:59
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 20:59

„Gimnaștii” au anunțat pe rețelele social media că Lucien Favre nu mai este antrenorul echipei.

Elvețianul a strâns pe banca tehnică a echipei din Ligue 1 doar 26 de meciuri. Potrivit statisticilor oferite de site-urile de specialitate, Lucien Favre a acumulat o medie de doar 1.27 de puncte pe meci la OGC Nice.

Rareș Ilie a rămas fără antrenor! Nice a rupt înțelegerea cu Lucien Favre

„Oficial: Lucien Favre nu mai este antrenorul lui OGC Nice, astfel, timpul său petrecut la cârma echipei a luat sfârșit. Didier Digard a preluat echipa momentan”, se arată în comunicatul oficial emis de clubul din Franța.

Didier Digard era secundul lui Lucien Favre. Francezul va fi interimar până când conducerea „gimnaștilor” va selecta un antrenor potrivit. Până atunci, Rareș Ilie nu va avea un tehnician principal.

Cariera de antrenor a lui Lucien Favre

Elvețianul a stat pentru prima dată în cariera sa de antrenor pe banca tehnică a unei echipă la FC Echallens în perioada iulie 1991 - iunie 1995. 

Ulterior, Lucien Favre a dirijat echipe precum Yverdon Sport, Servette FC, FC Zurich, Hertha BSC, Borussia M'gladbach, Borussia Dortmund și OGC Nice.

La echipa unde se află în acest moment și Rareș Ilie, antrenorul elvețian a dus două mandate: perioada iulie 2016 - iunie 2018 și acum, iulie 2022 - 9 ianuarie 2023.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!