Gigi Becali Comisia de Disciplina FCSB FRF Fotbal intern Gigi Becali

„Mă cheamă un nimeni la judecată!” Gigi Becali, decizie radicală după o nouă amendă de la FRF: „Vreau să mă retrag!”

Gigi Becali (65 de ani) a fost sancționat de Comisia de disciplină a FRF, pentru comportare jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 14:34
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 14:37

Patronul vicecampioanei susține că este nevinovat și că va ataca decizia în instanță.

„Bine, mă, nu mă interesează. Ce comisie? Nici măcar nu o iau în seamă. Vom ataca în instanță. Cine sunt ei să dea amenzi? Sunt doar niște oameni care acționează la comandă și atât.

Ce, ei sunt judecători să aplice amenzi? Mai bine să îi lase în pace. Era treaba lor să găsească dovezi, ei sunt organul de anchetă. Eu am spus ceea ce am auzit. Am menționat că are două apartamente. Asta este o acuzație? Ei, care se pretind o comisie de integritate, au ajuns să acționeze la comandă”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali vrea să se retragă

Dezamăgit de tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, Gigi Becali a anunțat că ia în calcul să se retragă.

„Ce integritate? De fapt, asta mă face să vreau să mă retrag din fotbal. Sunt judecat de niște oameni care nu au nicio experiență și nu au realizat nimic în viața lor. Nu vezi? Dacă ești în fotbal, ești judecat de oameni care petrec de 30 de ani acolo și primesc bani fără să facă nimic.

Stau de 30 de ani și pretind a fi judecători, dar nu au nicio cunoaștere a legii. Totuși, ei judecă. Cum poți să judeci fără să fii judecător? Păi, asta mă dezgustă. Mă cheamă pe mine, un nimeni, la judecată. Cine sunt ei să-l cheme pe Becali? Nici măcar să nu-l pronunți, să nu-l menționezi.

Păi dar așa îmi vine să ies, să scap. Ies eu și cu asta basta. Și așa la fotbal nu mai merg, îmi văd de treabă și cu asta basta. Te scoate din minți, ei stau de 30 de ani p-acolo, nu au diplomă de judecător, dar ei judecă. Cum judeci dacă nici judecător nu ești?”, a mai spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!