„Îți trebuie antrenorul cu licență PRO în Antalya?” Un fost internațional român a comentat situația de la FCSB

FCSB Leo Strizu Viorel Moldovan Fotbal intern Leo Strizu
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 22:12
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 22:11

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment în cantonamentul din Antalya în vederea pregătirii pentru restartul Superligii.

FCSB nu a mai plecat în cantonament și cu antrenorul principal, Leo Strizu, ci doar cu Mihai Pintilii, cel care a fost interimar de după despărțirea „roș-albaștrilor” de fostul tehnician, Nicolae Dică.

„Îți trebuie antrenorul cu licență PRO în Antalya?” Un fost internațional român a comentat situația de la FCSB

Fost internațional român cu 70 de apariții în tricoul naționalei și 25 de goluri, Viorel Moldovan a vorbit despre situația de la FCSB în care Leo Strizu nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya.

„Îţi trebuie antrenorul cu licenţă PRO în Antalya? În pregătire? Nu, îţi trebuie pe bancă. De ce să-l mai duci în cantonament? Faci nişte cheltuieli... De ce îţi trebuie? Şi aşa se ştie că Pintilii face totul”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit o reacție pe rețelele sociale: "N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță".

Oficialul vicecampioanei se referă la o declarație oferită astăzi de Mihai Iosif. Fostul antrenor al celor de la Rapid, care se afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Mihai Pintilii din prezent, a explicat că, în momentul în care pregătea formația giuleșteană, clubul nu l-a luat în cantonament pe principalul din acte, Adrian Matei.

"Și eu am fost la fel iarna trecută. Atunci, tot așa, nici cel care era cu licență Pro la noi nu a fost în cantonament, Adrian Matei. Am fost eu pentru că răspundeam de destinul echipei.

Matei a rămas pentru că au mai fost de făcut niște treburi și în București", a spus Mihai Iosif, la Digisport.

Lotul lui FCSB pentru cantonamentul din Antalya

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim

Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea

Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu 

Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!