Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a plecat în cantonament fără antrenorul principal

Mihai Stoica FCSB Leo Strizu mihai iosif mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:38
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:37

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal Leo Strizu, deținător al licenței Pro.

Vicecampioana României a făcut deplasarea în Turcia fără Leo Strizu, iar antrenorul a transmis că decizia a fost a conducerii. Astfel, Mihai Pintilii, care în acte ocupă funcția de delegat, se va ocupa de antrenamente alături de ceilalți colaboratori din staff-ului tehnic.

Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit o reacție pe rețelele sociale: "N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță".

Oficialul vicecampioanei se referă la o declarație oferită astăzi de Mihai Iosif. Fostul antrenor al celor de la Rapid, care se afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Mihai Pintilii din prezent, a explicat că, în momentul în care pregătea formația giuleșteană, clubul nu l-a luat în cantonament pe principalul din acte, Adrian Matei.

"Și eu am fost la fel iarna trecută. Atunci, tot așa, nici cel care era cu licență Pro la noi nu a fost în cantonament, Adrian Matei. Am fost eu pentru că răspundeam de destinul echipei.

Matei a rămas pentru că au mai fost de făcut niște treburi și în București", a spus Mihai Iosif, la Digisport.

Cantonament în Antalya pentru FCSB

În cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia condusă de Leonard Strizu va disputa două partide amicale, ambele cu echipe din primul eşalon al Poloniei.

Primul meci este programat în 15 ianuarie (ora 16:00), cu Pogon Szczecin (locul 4 în campionat), iar al doilea la 16 ianuarie (ora 16:00), cu Rakow Czestochowa (locul 1 în campionat).

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 în 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!