„Atât au putut!” Reacția lui Andrei Cristea după prima retrogradare a lui Dinamo din istorie

Andrei Cristea Dinamo retrogradare dinamo Fotbal intern Andrei Cristea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:36
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:41

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, returul barajului pentru promovare/rămânere în Liga 1 și a retrogratat în Liga 2, după ce ardelenii s-au impus cu 2-0 în tur.

Din articol

Andrei Cristea, fost jucător al lui Dinamo, a susținut la finalul meciului că îi este greu să-și explice cum a ajuns Dinamo să retrogradeze, însă spera ca echipa sa de suflet să revină cât mai rapid pe prima scenă fotbalistică.

„Atât au putut!”

„E incredibil de greu. Greu de înțeles. Din păcate s-a scris istoria unui club mare, unor suporteri fantastici.

Mi-aș dori ca lucrurile să meargă înainte. Au mai retrogradat și alte echipe mai mari și au reușit să-și revină și financiar și sportiv. Rămâne de văzut, cei care conduc destinele acestui club mare cred că este timpul să ia deciziile potrivite.

Nu mă gândeam (n.r. - că Dinamo va retrograda). Chiar dacă am mai jucat la alte echipe mari ale fotbalului românesc, nu credeam că una dintre ele va ajunge să retrogradeze. Poate că este un moment zero, în care, repet, cei care conduc destinele clubului ar trebui să ia deciziile corecte.

Atitudinea jucătorilor de la Dinamo a fost bună, dar cred că atât au putut. Ăsta este nivelul la care sunt, trebuie să recunoaștem”, a spus Andrei Cristea la finalul meciului Dinamo - U Cluj, scor 1-1.

Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii revin în primul eşalon, după șapte ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!