VIDEO „Întrebați-l pe Bălănescu cine i-a adus pe ăștia!” Florin Prunea, furios după ce Dinamo a retrogradat 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:21
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:24

Dinamo a remizat în returul cu U Cluj din barajul de promovare/menținere în Liga 1, 1-1, însă scorul din tur le-a fost fatal „câinilor”, 0-2.

Dinamo a retrogradat oficial pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după înfrângerea suferită cu U Cluj în dublă manșă. „Câinii” au sperat la o minune în Ștefan cel Mare, în fața a peste 10.000 de suporteri, însă nu a venit. 

În tribune au fost prezente și numeroase legende dinamoviste, care au asistat la premiera negativă din istoria clubului. 

Florin Prunea, reacție dură după ce Dinamo a retrogradat

Printre foștii jucători emblematici s-a aflat și Florin Prunea, care a ieșit val-vârtej de la stadion după fluierul final. Vizibil furios, fostul portar nu a vrut să dea declarații, însă a avut un moment de răbufnire, în care și-a exprimat gândurile.

Întrebat la plecarea de pe stadion dacă el crede că se va desființa Dinamo și unde crede că s-a greșit, Florin Prunea a răspuns tranșant: „Întrebați-l pe Bălănescu, care a semnat contracte de 35.000 de euro. Dinamo a avut cei mai buni portari din România când am plecat de aici, Piscitelli și Straton, aveau salarii de 6.000 și 5.000 de euro și au fost dați afară gratis și au fost aduși jucători pe 35.000 de euro. 

Întrebați-l pe Bălănescu cine i-a adus pe ăștia, nu pe mine!”. 

Totodată, pus să comenteze și arbitrajul, Florin Prunea a folosit un singur cuvânt: „Jenant!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!