EXCLUSIV Vlad Chiricheș ”aduce” o sumă importantă de bani în conturile unui club din România: ”Am ajuns la o înțelegere”

Vlad Chiriches Cremonese Marin Condescu pandurii Fotbal intern Vlad Chiricheș
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 16:52
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 16:53

În vară, Vlad Chiricheș (32 de ani) a prins un transfer la nou-promovata Cremonese, unde este coleg cu Ionuț Radu. 

Căpitanul echipei naționale a României, care a mai jucat și pentru Tottenham și Napoli, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu gruparea din Cremona, iar mutarea a adus o sumă importantă de bani în conturile unui club de tradiție.

Marin Condescu, președintele de la Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că transferul lui Chiricheș va aduce în conturile clubului gorjean aproximativ 30.000 de euro.

  • Vlad Chiricheș

Tribunalul Gorj a decis, pe 18 octombrie 2022, falimentul clubului care ”speria” granzii din România și care a reușit să se califice în grupele Europa League, în sezonul 2013-2014.

Vlad Chiricheș a mai ”adus” 30.000 de euro în conturile clubului Pandurii!

„Ca infrastructură, cred că suntem printre primele cluburi din țară. Poate va seri altor cluburi, să dea Dumnezeu să fie așa. De exemplu, și anul acesta am încasat pe Chiricheș peste 30.000 de euro din vânzare care s-a făcut în Italia, de la un club la altul. 

Și sperăm să mai vină încă o sumă de bani în perioada imediat următoare. Am ajuns la o înțelegere cu clubul italian să nu plătească toți banii într-o singură tranșă”, a spus Marin Condescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Pandurii Târgu Jiu a încasat 1,3 milioane de euro de pe urma transferului lui Chiricheș la FCSB. După un sezon și jumătate, fundașul s-a transferat în Premier League, la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, iar în 2015 a ajuns la Napoli, pentru șapte milioane de euro.

  • În prezent, Chiricheș este evaluat la 1,3 milioane de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!