VIDEO Unde joacă acum fotbalistul român cu 130 de meciuri în Serie A și Serie B. A debutat luni în noul sezon competițional

Sergiu Suciu ac trento Chindia Targoviste Cremonese Torino Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 13:34
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 13:42

Sergiu Suciu este fost jucător la Torino, Crotone, Lecce, Cremonese, Venezia sau Chindia Târgoviște.

Mijlocașul central român Sergiu Suciu (32 de ani), fotbalist cu un total de 130 de meciuri în Serie A și Serie B (doar două dintre acestea, ce-i drept, în eșalonul de elită) pentru Torino, Juve Stabia, Crotone și Venezia, dar care a mai evoluat la Lecce, Cremonese sau Chindia Târgoviște, este legitimat de la începutul anului la AC Trento.

Luni, fostul internațional de juniori și de tineret a debutat în noul sezon competițional, bifând ultimele 16 minute în victoria echipei sale, 1-0 în deplasare cu Triestina, în prima etapă din Serie C.

Sergiu Suciu a jucat în Serie A cu Torino

Sergiu Suciu, născut în Satu Mare, s-a transferat ca junior, la vârsta de doar 13 ani, la Torino, singura echipă pentru care a jucat în Serie A (debut pe 31 mai 2009).

În ultimele sezoane, el a evoluat la Chindia Târgoviște (Liga 1), Pistoiese (Serie C, cu care a retrogradat și unde a fost coechipier cu ex-dinamovistul Constantin Nica) și SEF Torres (tot Serie C).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!