valeriu iftime Enriko Papa FC Botosani Fotbal intern Valeriu Iftime

EXCLUSIV Valeriu Iftime s-a înțeles cu mijlocașul de clasă. "Fac orice efort pentru el!"

Lovitură dată de patronul de la FC Botoșani, la început de an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:35
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:55

Valeriu Iftime a anunțat pentru www.sport.ro că s-a înțeles cu Enriko Papa (28 de ani) pentru a continua și din vară la FC Botoșani.

Jucător esențial în mecanismul lui Marius Croitoru, albanezul de 1,78 m s-a evidențiat și în acest sezon prin devotamentul etalat meci de meci. 

Valeriu Iftime spune că Papa a ajuns și să vorbească perfect limba română! 

Iftime s-a înțeles cu Papa. "E un caracter extraordinar"

"Papa joacă la orice echipă din România și cred că este jucător de echipă națională pentru Albania. Este un caracter extraordinar, este căpitanul de echipă, de la Marius Croitoru nu am mai avut un asemenea căpitan.

Pentru el, fac orice efort să rămână fotbalistul nostru în continuare. (n.r. În vară îî expiră actualul contract). Am negociat cu el, rămâne la noi. Un copil ca Enriko Papa a venit în România acum 4 ani, vorbește perfect românește, care respectă tot ce avem aici, îi place în România, este extraordinar de frumos să vezi un asemenea copil, și să fie căpitanul echipei noastre.

Este incredibil atașamentul lui față de Botoșani. De la Marius Croitoru nu am avut om care să iubească atât de mult echipa și orașul", a declarat Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro. 

Papa valorează 1 milion de euro

În vârstă de 28 de ani, căpitanul formației lui Iftime e cotat la 1 milion de euro și îi expira contractul pe 30 iunie. Albanezul de 1,78 m a jucat 18 partide în acest sezon, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. Mijlocaș cu calități pentru a distruge faza de construcție a adversarilor, Papa a primit cinci cartonașe galbene în acest sezon. 

Echipa lui Iftime e pe 4 în Liga 1

A fost transferat de FC Botoșani pe 1 iulie 2018, de la formația Lushnja. FC Botoșani e pe locul 4 în Liga 1, cu 37 de puncte după 22 de partide, la un punct distanță de FC Voluntari, ocupanta ultimei trepte a podiumului. Lider e CFR, cu 58 de puncte, urmată de FCSB, cu 48 de puncte. Universitatea Craiova se situează pe 5, cu 35 de puncte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!