Fotbal intern

Valeriu Iftime pune paie pe foc! Mesajul transmis înainte de FCSB - CFR

FCSB - CFR, meci din etapa a 22-a a Ligii 1, are loc duminică, de la ora 20:00, în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:26
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:58

Iftime, patronul de la FC Botoșani, e cunoscut drept un amic al lui Gigi Becali și e tachinat mereu pe seama relației sale de prietenie cu latifundiarul din Pipera. 

Valeriu Iftime e sincer înainte de meciul de duminică și susține că-și dorește ca FCSB să încheie partida cu toate cele trei puncte. 

„Să dea Dumnezeu ca FCSB să-i bată acum și să se apropie! Nu pentru bucuria de a câștiga FCSB-ul, ci pentru bucuria celor care iubesc fotbalul. Un campionat cu luptă la titlu și la retrogradare până în ultima etapă este extraordinar de interesant. Noi, din fotbal, chiar câștigăm din asta interes, atenție, lumea vine să se uite”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit gsp.ro.

„Garantez cu mâna pe inimă, cu orice jurământ, că jucăm foarte, foarte serios cu FCSB. De obicei, cred că suntem mai îndârjiți cu FCSB, Craiova și Clujul decât cu celelalte echipe”, a mai spus omul de afaceri din Botoșani. 

FC Botoșani a vândut în ultimii cinci ani mai mulți jucători către FCSB, echipa lui Gigi Becali. Denis Haruț a fost dorit recent înapoi de Valeriu Iftime, însă Becali a declarat la Pro X că jucătorul e netransferabil. 

  • FC Botoșani e pe locul 4 în Liga 1, cu 34 de puncte, la trei puncte distanță de ocupanta poziției a treia, FC Voluntari,  cu 37 de puncte. 
  • Luni, echipa lui Marius Croioru întâlnește Sepsi, acasă, de la 17:30.
Modifică setările cookies