Fotbal intern

EXCLUSIV "Pentru mine a dispărut! L-am adus în țară și l-am făcut fotbalist!" Valeriu Iftime, dezamăgit

Valeriu Iftime e drastic! Un fotbalist care a fost căpitan la FC Botoșani l-a dezamăgit crunt. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:21
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:53

Cu fler în privința jucătorilor străini, Valeriu Iftime a reușit să facă din FC Botoșani o echipă care joacă un fotbal frumos. I-a lăsat mână liberă antrenorului Marius Croitoru, dar a mai avut și ceva, un atu pe care alți conducători din primul eșalon nu-l au: a simțit jucătorii străini de calitate. 

Iftime să nu mai audă de mijlocașul de la Dinamo

În consecință, omul de afaceri a reușit mereu să și scoată puțin profit de pe urma jucătorilor sau alți fotbaliști s-au consacrat după ce și-au făcut stagiatura la Botoșani, cum e cazul lui Ngadeu. Un jucător străin însă l-a dezamăgit crunt pe Iftime. A fost căpitan la echipa sa, dar nu mai vrea să audă de el! 

  • Jonathan Rodriguez a primit o oferta din Polonia, dupa ce a refuzat Dinamo si FCSB: Nu-mi merg la Dinamo, nu imi place asa

În vârstă de 31 de ani, argentinianul Jonathan Rodriguez a fost împrumutat acum de CFR Cluj la Dinamo, chiar înaintea partidei cu FCSB, de duminică. 

"L-am adus în țară și l-am făcut fotbalist!"

"Despre Jonathan Rodriguez la Dinamo nu mai comentez. Pentru mine Rodriguez a dispărut. Un copil pe care l-am adus în țară și l-am făcut fotbalist a plecat, nu știu dacă nepoliticos. Îmi pare rău că nu joacă la altă echipă, Dinamo e un club mare, e împrumutat. 

Sper să joace, dacă nu joacă un an de zile e încheiată cariera lui. Este un jucător bun, care poate juca la echipe din România din subsolul clasamentului. La noi nu ar mai juca. Noi știam că va pleca, nu am mai insistat să rămână, cumva i s-a închis ciclul la Botoșani, dar se terminase rezerva lui de a juca fotbal cu plăcere la Botoșani", a declarat Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro.

Fotbalistul argentinian a ajuns în România în luna septembrie a anului 2017, la FC Botoșani, unde a jucat până în vara anului 2021, când a plecat la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract.

  • 650.000 de euro e cota de piață a lui Jonathan Rodriguez
  • 5 meciuri a jucat Rodriguez pentru CFR în actuala ediție a Ligii 1
  • 34 de evoluat sud-americanul pentru FC Botoșani, în sezonul trecut
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies