Liga 1

Pleacă Ongenda de la Botoșani? Valeriu Iftime a dat răspunsul: ”Negociază mai mult fără mine”

Hervin Ongenda (26 de ani), unul dintre cei mai bine cotați jucători ai celor de la FC Botoșani, ar putea pleca în această iarnă de la formația patronată de Valeriu Iftime.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 14:37
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 14:41

Finanțatorul echipei este dispus să-l lase pe decarul echipei sale să plece, dacă acesta va găsi o oferta avantajoasă din punct de vedere financiar.

Ongenda ar putea pleca de la Botoașani

„Am vorbit cu Hervin ieri chiar. El cumva negociază mai mult fără mine. Eu i-am spus că îi dau drumul dacă are o ofertă bună pentru el, oricare ar fi valoarea pentru FC Botoșani. O fac pentru el. 

El e, de fapt, în jocul ăsta, eu nu știu nimic. Sunt tot felul de discuții, e total treaba lui. El mă anunță dacă pleacă sau nu. Pentru mine este un copil special, are în schimb niște probleme de adaptare”, a spus Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Ongenda mai are contract cu FC Botoșani până la finalul acestui sezon și este evaluat la 1,1 milioane de euro.

În acest sezon a reușit să marcheze de 3 ori pentru FC Botoșani, în 21 de partide, cifră la care se mai adaugă și patru pase decisive.

La începutul anului 2020, Ongenda a plecat de la Botoșani în schimbul sumei de 500.000 de euro, la Chievo Verona, dar s-a întors după câteva luni, liber de contract.

Modifică setările cookies