Unii se laudă non-stop, alții își recunosc hibele. Ianis Stoica a admis că are un mare defect

Ianis Stoica FCSB U Cluj Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:19
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:41

Ianis Stoica (20 de ani) e împrumutat la U Cluj până la finele sezonului. 

  • Ianis Stoica e unul dintre atacanții valoroși din Liga 1 și, mai presus de toate, are puterea să admită la ce capitol trebuie mult să progreseze.

Fiul lui Pompiliu Stoica a avut câteva evoluții concludente la FCSB, apoi în cariera sa a survenit regresul. Atacant de gura porții, care se exprimă la un nivel convingător și în flancuri, Ianis Stoica nu a fost pe placul tuturor antrenorilor de la FCSB. 

Și, cum patronul echipei, Gigi Becali, a întărit echipa în vară mai ales în avanposturi, Ianis Stoica a prins de la rar spre foarte rar lotul. În consecință, el a fost împrumutat în decembrie la U Cluj, formație condusă în prezent de Ioan Ovidiu Sabău, după plecarea lui Eugen Neagoe la Univ. Craiova.

Defectul lui Ianis Stoica: "Faza de apărare, nu pot să mă apăr bine"

Cu franchețe, Ianis Stoica a recunoscut la ce capitol mai are de progresat și a explicat de ce nu a mai avut evoluții consistente la FCSB, formație care nu mai cucerit titlul în România din 2015, de când echipa era antrenată de Costel Gâlcă.

"Vina mai mult îmi aparține, că n-am reușit să mă acomodez la stilul de joc. Vine un antrenor, pune în practică un stil de joc, iar jucătorul se adaptează sau nu.

Vreau să ajung într-un campionat puternic, dar nu vreau să visez departe. Trebuie să-mi fac treaba aici. Dacă echipa se salvează cu mine, înseamnă că am făcut o treabă foarte bună.

Calitatea cea mai mare a mea e viteza și plecarea de pe loc. Cel mai mare defect cred că e faza de apărare, nu reușesc să mă apăr bine. Și atacanții trebuie să se apere, pentru că așa e fotbalul total. O să exersez mai mult, acolo sunt deficitar", a declarat Ianis Stoica, potrivit Digi Sport.

  • 900.000 de euro e cota de piață a fotbalistului împrumutat de FCSB la U Cluj
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!