”Acestea au fost criteriile”. Mihai Rotaru a dezvăluit cum l-a ales pe Eugen Neagoe pentru postul de antrenor

Mihai Rotaru Eugen Neagoe Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 10:54
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 10:54

Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova, a dezvăluit cum l-a ales pe Eugen Neagoe pentru funcția de antrenor principal al echipei din Bănie.

Mirel Rădoi a ales să demisioneze înainte de ultimele două partide din 2022, astfel că oltenii au fost nevoiți să-și găsească un alt antrenor. În cap de listă a fost Eugen Neagoe, care s-a despărțit cu scandal de Universitatea Cluj și a ales să antreneze la Craiova.

Rotaru a dezvăluit că Neagoe și-a exprimat ”întotdeauna” dorința de a antrena Universitatea Craiova.

”Neagoe este un antrenor extrem de riguros, de disciplinat. Ultimii doi antrenori care au câștigat eventul în Bănie au fost olteni și atacanți, Oblemenco și Cârțu.

Sperăm să repete istoria. A fost un antrenor care întotdeauna și-a exprimat dorința de a veni la club. Acestea au fost criteriile. Și este un antrenor care știe și campionatul foarte bine”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Universitatea Craiova, stagiu de pregătire în Turcia

Universitatea Craiova va efectua un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia), în perioada 4-15 ianuarie, în care va disputa trei partide de verificare.

Lotul va efectua deplasarea cu o cursă charter miercuri 4 ianuarie, întoarcerea fiind programată duminică 15 ianuarie, echipa fiind cazată în această perioadă la Kaya Palazzo Resort.

Universitatea va disputa primul meci de pregătire pe 10 ianuarie, cu echipa maghiară Kecskemeti TE, iar pe 15 ianuarie sunt programate două jocuri amicale, cu echipa poloneză Slask Wroclaw şi cu formaţia sârbă Partizan Belgrad.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!