Fotbal intern

Uite Tavi, nu e Tavi! De ce trebuie să rămână Octavian Popescu la FCSB 

Duckadam a vorbit despre cel mai valoros produs de export al lui Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 17:22
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 17:35

Octavian Popescu (19 ani) a devnit în scurt timp numărul 1 în topul lui Gigi Becali. L-a detronat pe căpitanul Florin Tănase din clasamentul special al patronului de la FCSB și a avut evoluții constante în acest sezon. 

Octavian Popescu, în stand-by?

Popescu a dat greutate jocului echipei prin felul în care face diferența în relația unu la unu, dar a mizat și pe un element tehnic pe care fotbaliștii români marșează de la rar spre foarte rar: șutul de la distanță. 

Folosit de Anton Petrea pe mai multe posturi la FCSB, echipă aflată pe locul 2, la două puncte în spatele liderului CFR, Popescu nu a strălucit în ultima partidă, derby-ul din Bănie cu Universitatea, câștigat greu, în minutul 86, scor 1-0, prin reușita lui Ivan Mamut. 

Duckadam, despre Octavian Popescu 

Popescu a fost criticat chiar și de Becali, într-o intervenție la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, consideră că extrema roș-albaștrilor nu trebuie să ardă etapele și să se transfere de pe acum în străinătate. 

”Tavi Popescu nu prea a mai ieșit în evidență, în ultimele meciuri. Va trebui să aibă constanță, prea multe laude nu ajută întotdeauna. Sumele vehiculate nu sunt importante. Nu este un jucător pentru o echipă foarte mare. Una e să joci la noi și alta ea să joci afară.

Ar trebui să mai stea, cel puțin un an, doi. Și suma de transfer ar fi mai mare atunci. Dacă va juca în cupele europene, la echipa națională, cota lui va crește”,  a declarat Duckadam, potrivit as.ro. 

Tavi Popescu a strâns două selecții la prima reprezentativă, în meciurile-test cu Grecia (0-1) și Israel (2-2). 

  • 3 milioane de euro e cota lui Tavi Popescu 
  • Fotbalistul în vârstă de 19 ani mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024
  • 36 de meciuri a jucat Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon 
  • 9 goluri a marcat Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon
Modifică setările cookies