tavi popescu FCSB Gigi Becali Liga 1 Liga 1

Tavi Popescu a anunțat ce obiective are cu FCSB! Cine este idolul „perlei” lui Gigi Becali

Tavi Popescu, unul dintre cei mai în formă jucători din fotbalul intern.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 15:28

Cu 31 de meciuri în tricoul FCSB-ului în acest sezon, Tavi Popescu a debutat în acest an la națională. Deși nu a reușit să marcheze, evoluțiile puștiului de doar 19 ani sub tricolor au fost lăudate de vocile din fotbalul autohton.

„Perla” lui Becali vorbit despre obiectivele pe care le are alături de FCSB, dar și despre fotbalistul care i-a influențat cariera.

Sânmărtean, favoritul lui Tavi

„Mi-a plăcut foarte mult de Lucian Sânmărtean, iar de „afară” îmi place Neymar. Mă uit mereu la televizor când văd un meci important, să mai „fur” câte ceva.

Îmi doresc mult de tot să câștigăm campionatul și să jucăm cât mai multe meciuri în cupele europene”, a spus Tavi Popescu, potrivit gsp.ro.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com

Opt goluri și trei pase decisive a reușit estrema stângă în cele 31 de meciuri disputate pentru FCSB în acest sezon.

Mihai Stoichiță: „Trebuie să fim foarte atenți la acest copil”

Octavian Popescu (19 ani) a debutat la echipa națională în eșecul cu Grecia, 0-1, de pe stadionul Ghencea.

Mihai Stoichiță trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că Octavian Popescu este la început de drum și că trebuie protejat. 

„Fiecare conducător de club are opinia lui despre jucători. Problema cu minutele acordate este de ce vrea să facă Edi Iordănescu.

Tavi Popescu a devenit o problemă națională. Trebuie să fim foarte atenți la acest copil, nu știi cum reacționează la laude, la critici. Antrenorul este cel care decide ce și cum și cât joacă jucătorii care au fost convocați”, a declarat Mihai Stoichiță la „Ora exactă în sport” - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies