Fotbal intern

Duckadam, observație interesantă după victoria FCSB-ului la Craiova. Ce nu i-a plăcut la echipa lui Toni Petrea 

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, are mereu un punct de vedere interesant după meciurile jucate de formația lui Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 17:07
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 17:47

FCSB păstrează șanse pentru titlu după victoria cu 1-0, duminică seara, la Craiova, contra Universității. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul Ivan Mamut (86), fost jucător al Universităţii, la un minut de la intrarea sa pe teren. Croatul a înscris cu călcâiul, din centrarea lui Risto Radunovic. Universitatea a avut două bare în acest meci, prin Ştefan Baiaram (50) şi Mihai Căpăţînă (90+4).

Duckadam: "Craiova a fost mai bună!"

Așa cum a declarat și Gigi Becali într-o intervenție la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, FCSB a avut momente când nu a convins pe stadionul din Bănie. Helmut Duckadam consideră că trupa lui Toni Petrea nu a avut o evoluție concludentă, iar mai mulți fotbaliști ai vicecampioanei au fost mult prea individualiști. 

“Mă bucur că FCSB a reușit să câștige, deoarece ține campionatul la fel de pasional ca până acum. Dacă nu reușea să obțină cele 3 puncte, era terminat campionatul. FCSB nu a făcut un joc bun, Craiova a fost mai bună aseară, dacă ne gândim la cele 2 bare. Una peste alta, cu puțină șansă, FCSB a câștigat.

Totuși s-a făcut această diferență din noroc, Craiova putea să marcheze dinainte și meciul era terminat. Am văzut din nou un FCSB unde fiecare jucător a jucat pentru el, nu au mai făcut acele partide unde au fost o echipă. Fiecare a încercat să iasă în evidență și de aici randamentul slab, din punctul meu de vedere, al lui Octavian Popescu și al multora", a opinat fostul mare portar, într-o intervenție la Sport Total FM. 

Modifică setările cookies