Cristi Balgradean CFR Cluj Rapid Fotbal intern

Se gândește deja la plecare? Bălgrădean punctează: "Îmi mai lipesește o echipă din palmares!"

Bălgrădean și-a mărturisit, mai în glumă mai în serios, ținta pentru finalul de carieră. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 18:09

Cristi Bălgrădean, portarul campioanei CFR, e unul dintre cei mai experimentați goalkeeperi din fotbalul românesc. S-a bătut în mai multe sezoane la titlu și a arătat că școala de portari de la Arad, oraș în care s-a născut, e una specială când vine vorba despre portari.

Fotbalistul despre care Helmut Duckadam a vorbit de multe ori la superlativ spune că și-ar dori să mai joace trei-patru ani și afirmă, mai în glumă mai în serios, că doar o formație îi mai lipsește din CV. 

"Trei, patru ani, nu ştiu. Cât mai mult, cât mă duce fizicul. Mai am şase luni de contract cu CFR. Prima opţiune o are CFR. Au fost discuţii, dar se vor materializa în cantonamentul din Spania.

Când m-am apucat de fotbal, nu m-aş fi gândit că o să ajung să joc şi la Dinamo, şi la Craiova, şi la Steaua (n.r. FCSB), şi la CFR. Mai lipseşte una din palmares, Rapid. Mai e timp, să vedem ce se va întâmpla acum cu CFR, dacă voi prelungi sau nu”, a declarat Cristi Bălgrădean, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 33 de ani, Cristi Bălgrădean se află în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj. Portarul a venit la trupa din Gruia de la FCSB, liber de contract. Otto Hindrich (19 ani) e în prezent titular la formația lui Dan Petrescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!