FCSB CFR Cluj Liga 1 Superliga

Topul care o să-i înfurie pe ardeleni! FCSB, echipa care a primit cele mai multe penaltiuri în acest sezon

CFR Cluj și FCSB continuă lupta pentru titlu în Liga 1.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 17:06
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 16:55

Ardelenii conduc autoritar în clasamentul Ligii 1, cu 57 de puncte, zece mai multe decât rivala de pe locul doi, FCSB.

Deși în anii precedenți eram obițnuiți ca CFR să fie echipa care primea cele mai multe lovituri de pedeapsă, se pare că în acest sezon rolurile s-au inversat și FCSB este cea care conduce în acest top, la final de an.

Cu toate acestea, „roș-albaștrii” nu au reușit să țină aproape de marea rivală din ultimii ani în ciuda ajutorului pe care l-au primit de la arbitrii în acest sezon.

Trupa lui Toni Petrea ocupă prima poziție în topul echipelor care au primit cele mai multe lovituri de pedeapsă. FCSB a beneficiat de nu mai puțin de nouă penaltiuri, din care a reușit să transforme opt.

Locul doi în acest clasament este ocupat de Universitatea Craiova, cu opt lovituri de pedeapsă, însă oltenii au transformat în gol doar jumătate dintre acestea (patru).

Podiumul este completat în mod surprinzător de CS Mioveni, cu șase lovituri de pedeapsă. Argeșenii au transformat doar patru dintre loviturile de pedeapsă primite.

  • CFR ocupă abia locul 11, cu două lovituri de pedeapsă, din care a reușit să transforme doar unul.

Clasamentul penaltiurilor „PRO”

La omul sărac nici boii nu trag! Dinamo, în topul echipelor împotriva cărora s-au dat cele mai multe penaltiuri

CS Mioveni ocupă prima poziție în clasamentul echipelor în potriva cărora s-au dat cele mai multe lovituri de pedeapsă. Nu mai puțin de opt penaltiuri au fost acordate împotriva argeșenilor, aceștia încasând șase goluri de la punctul cu var.

Pe locul doi în acest top se află Gaz Metan Mediaș, împotriva căreia au fost dictate șase lovituri de pedeapsă din care a încasat cinci goluri.

Surprinzător sau nu, Dinamo ocupă locul trei în clasamentul echipelor împotriva cărora au fost dictate cele mai multe lovituri de pedeapsă, „câinii” încasând patru goluri din cinci lovituri de la 11 metri.

Clasamentul penalt-urilor „CONTRA”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!