Revine abia în 2025! Vestea pe care oficialii clubului nu voiau să o audă

Nicolae Paun laszlo dioszegi Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 22:39
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 22:43

Sepsi OSK a obținut o victorie importantă în meciul cu Rapid, scor 1-0, dar a pierdut un jucător important în urma partidei. Nicolae Păun (25 de ani) a suferit o accidentare gravă și va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 25 de ani a părăsit terenul pe targă în minutul 83 al partidei, după o ciocnire violentă cu Jakub Hromada.

Potrivit diagnosticului, Păun a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, o accidentare care îl va ține în afara terenului cel puțin până la finalul acestui an calendaristic, după cu a anunțat Laszlo Dioszegi, conducătorul celor de la Sepsi.

Păun va absenta mult timp de pe gazon

"Din păcate, eu cred că, anul ăsta, absolut deloc nu o să mai fie (n.r. - pe teren). Are ruptură de ligamente încrucişate şi cred că luni o să fie operat la Târgu Mureş.

Aşa mi-a spus doctorul echipei, anul ăsta cred că nici măcar antrenament. Anul calendaristic 2024, din păcate. Aşa zice doctorul, poate în ianuarie, dacă totul merge bine, putem să îl ducem în cantonamentul de iarnă", a spus Laszlo Dioszegi, la Primasport.

Cotat la 1,2 milioane de euro de site-urile de specialitate, Păun a jucat 33 de meciuri în tricoul lui Sepsi în acest sezon, reușind să marcheze patru goluri și să ofere o pasă decisivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!