Razvan Lucescu raspunde interesului lui Fenerbahce: "Doar atat pot spune!" Cum vede sansele selectionerului Radoi la calificare la EURO 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2020, 21:41
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2020, 21:44

In 2020 e miza pe Radoi si nationala lui! Razvan Lucescu ii tine pumnii selectionerului Radoi!

"Are o personalitate foarte puternica! A avut antrenori foarte multi cu care a lucrat si de la care a preluat multa experienta", a declarat Razvan Lucescu la PRO TV. 

Romania poate trage lozul castigator in septembrie, la Reykiavik.

"Este posibil ca aceasta intrerupere pana la urma sa fie un avantaj. Totusi Islanda este o echipa care venea pe o motivatie si pe o continuitate, a avut in ultimii ani rezultate bune. La noi lucruruile nu au stat asa de bine. Au fost tot timpul probleme, nemultumiri, confilicte, polemici, schimbari de antrenor", a spus antrenorul lui Al Hilal. 

Turcii de la Fenerbahce l-au cautat pe Ravzan Lucescu, romanul n-a vrut sa plece pentru moment de la Al Hilal. Dupa eventul cu Paok, Lucescu a dat lovitura si cu Al Hilal.

"Un lucru pot sa spun. Eu am castigat aici Champions League si suntem cu 8 etape inainte de finalul campionatului, pe primul loc la 6 puncte, suntem in semifinala Cupei. Deocamdata sunt la Al Hilal si raman la Al Hilal", a adaugat Lucescu. 

Romania joaca barajul cu Islanda in septembrie, in direct la PRO TV!

VIDEO - Momentul cand Razvan Lucescu a fost numit "Antrenorul anului" in liga Greciei in 2019: 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!